Genealogie Decuyper is het oudste en belangrijkste dienstverlenend Belgisch bedrijf voor erfrechtelijke genealogie en onderzoek naar erfgenamen.

Opgericht in 1942 door Jean VOSSAERT, beschikt het bureau over een ongeëvenaard archief: overlijdensberichten, officiële publicaties en een databank met gegevens uit de totale verzameling dossiers die Genealogie Decuyper tot heden met succes heeft behandeld. Het betreft duizenden verschillende missies in België en in het buitenland.

In 2005 heeft de Heer Jean Decuyper zijn bureau overgelaten en vandaag wordt Genealogie Decuyper geleid door de derde generatie van professionele genealogen, die gemotiveerd zijn om de hun toevertrouwde opdrachten tot een goed einde te brengen in het belang van alle erfgenamen, die door hen teruggevonden worden.

Sinds 2009 stelt Genealogie Decuyper vade-mecums voor aan het notariaat met thema’s rond nalatenschappen in het algemeen. Deze zeer volledige juridische overzichten zijn geschreven door de specialisten ter zake zoals André et Pierre CULOT, Mr Jean-Luc LEDOUX onder toezicht van Pr. Hélène CASMAN (VUB) en Mr Pierre NICAISE, voorzitters van het wetenschappelijk comité.

In 2012, neemt Genealogie Decuyper de archieven van genealoog en collega Baudouin Storms over.

In 2013, Genealogie Decuyper opent een kantoor in Canada ter dekking van het Noord-amerikaanse continent.